Tilfredsstilling for begge partar

Hei! Dette innlegget handlar ikkje om sex. Det handlar om at eg har bestemt meg for at eg ikkje gidd å tenkje meir på ein heller eksotisk kommentar som eg har fått. Eg har vakna om natta og spurt meg sjølv om eg fortente den, men har kome fram til at eeeNEI. Det er ei greie med den som eg gjerne vil spesifisere. Det er kanskje nettopp difor den har plaga meg; den spesifiserar nemlig at eg "faen ikkje er perfekt". Men hei, det veit eg vel. Når har eg påstått å vere det? 

For å tilfredsstille både forfattaren av denne spennande og frodige kommentaren, samt meg sjølv, som veit at eg har rett, skal eg no liste opp nokre grunnar til at nettopp eg FAEN IKKJE ER PERFEKT :)

- Eg bryr meg om meg sjølv. Sooo mykje. Det eg tenkjer og meinar eg viktigst i mitt liv. FY meg.
- Eg har flytta til samme by som kjærasten min, noko som gjer meg dum, umoden og ufornuftig til tusen. Teite meg, kva tenkjer eg med. Hjartet? HAHA, ekkelt!
- Eg har vanskelig for å "leve fullt ut" fordi eg prioriterar å setje inn 20 000 på BSU framfor å fare på jordomsegling.
- Samtidig brukar eg også 30 000 på å reise til Asia neste semester, og kjem til å leve på kjeks og nudlar dei siste to månadane før om eg må. SKAMME SEG.
- Eg har for store ambisjonar, og for små mål. - tenk at eg faktisk ikkje veit kva eg vil bli, og held mogelegheitene opne. At DET er mogeleg.
- Eg er faktisk sopass arrogant og sjølvsikker at eg påstår at EG ER SO BRA SOM EG KAN VERE. Tenkje seg til. 

Stakkars mennesker som må leve med faen ikkje perfekte meg. Skal tru kvifor dei gjer det. Kanskje det finnes ein grunn. Nei, no tenkjer eg for godt om meg sjølv, IGJEN. Huff.

Én kommentar

Melissa

20.08.2012 kl.23:56

Syns du he kjempe genial ej :D

Skriv en ny kommentar

hits